Γιουβέντους: Ο Κιελίνι «έπιασε» τον θρυλικό Σιρέα
Η Γιουβέντους εξασφάλισε ένα ακόμα τρίποντο στη Serie A, επικρατώντας της Σαλερνιτάνα με 2-0 χάρη στα γκολ των Πάουλο Ντιμπάλα και Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η «Μεγάλη Κυρία» πλέον είναι στο -1 από την Ίντερ (60), που έχει ωστόσο ένα ματς λιγότερο. Στην κορυφή παρέμεινε η Μίλαν με 66 βαθμούς και δεύτερη στην κούρσα του Scudetto είναι η Νάπολι με 63.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα 2-0: Καθάρισε από νωρίς με γκολ των Ντιμπάλα, Βλάχοβιτς
Ο αρχηγός των «μπιανκονέρι» αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και έτσι έγινε ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου σε συμμετοχές, φτάνοντας τις 552, όσες και ο θρυλικός διεθνής αμυντικός Γκαετάνο Σιρέα (1974-1988). Πρώτος στην εν λόγω κατηγορία είναι ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο με 705 και δεύτερος ο Τζιανλουΐτζι Μπουφόν με 685.
Captain @chiellini equals Gaetano Scirea’s 552 appearances in ⚪️⚫️, taking him up to third in the all time Juventus appearance list ?#JuveSalernitana #FinoAllaFine #ForzaJuve pic.twitter.com/TYuhhlTlw9
— JuventusFC (@juventusfcen) March 20, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
