Ρομαϊκός Χαλκίδας: Καταδικάζει τα επεισόδια που προκλήθηκαν σε παιχνίδι του για το τοπικό της Εύβοιας

Σύλλογος Ρομαϊκός Χαλκίδας: Οι οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν στους αντίπαλους παίκτες. Η ανάρτηση που έγινε μέσω Facebook.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ρομαϊκός Χαλκίδας εξέδωσε ανακοίνωση και αναφέρεται στα βίαια γεγονότα που σημειώθηκαν στο γήπεδο του Πισσώνα στον αγώνα της Κυριακής 20 Μαρτίου, με τους φιλάθλους της ομάδας να διαπληκτίζονται με τους αντίπαλους παίκτες. 

Η ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/3) αναφέρει πως τα μέλη του Αθλητικού Συλλόγου «Ρομαϊκός» Χαλκίδας αντέδρασαν άμεσα και καταδίκασαν τα βίαια επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο, την Κυριακή 20 Μαρτίου. 

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγος Ρομαϊκός Χαλκίδας θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να μην ξανασυμβεί στο μέλλον κάτι αντίστοιχο, το οποίο προσβάλλει και αντιτίθεται στην ποδοσφαιρική τους παιδεία. Τόνισαν πως οι φίλαθλοι ήταν γύρω στα 60 άτομα και προκλήθηκαν από άσεμνες χειρονομίες των αντίπαλων παικτών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν αντέδρασαν σωστά. 

Ο αγώνας για τη Γ’ κατηγορία της Εύβοιας, Πισσώνας – Ρομαϊκός, διεκόπη μετά από διαπληκτισμό παικτών και οπαδών των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Σύμφωνα με το evima.gr, άμεσα βρέθηκε στο γήπεδο διμοιρία των ΜΑΤ. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News