Εθνική Πορτογαλίας: Κλήθηκε τελικά ο Σα από τον Φερνάντο Σάντος
Στην εθνική Πορτογαλίας για τα μπαράζ του παγκοσμίου κυπέλλου του 2022, κλήθηκε τελικά ο Ζοσέ Σα, παίρνοντας έτσι τη θέση του τερματοφύλακα της Λιόν, Άντονι Λόπες, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό.
Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει απίστευτα πράγματα στην Premier League, με τη φανέλα της Γουλβς και η απουσία του από τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος, είχε προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.
Τα πράγματα τελικά όμως δούλεψαν έτσι, ώστε ο Ζοσέ Σα να είναι έτοιμος να βοηθήσει, εάν χρειαστεί, την ομάδα του στον αγώνα κόντρα στην Τουρκία, στο «Ντραγκάο».
Ο λόγος που άλλαξαν τα δεδομένα σχετικά με την κλήση του 29χρονου, είναι πως ο Άντονι Λόπες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την εθνική ομάδα της χώρας του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Νότιγχαμ: «Τριάρα» στην Τότεναμ και βήμα παραμονής
- ΑΕΚ: «Μάνταλος 2027» στα μάτριξ του γηπέδου - Δε το κουνάει ο αρχηγός
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
- Παπαθεοδώρου: Ανέβασε τα videos της... αδικίας - «Δεν μπορείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μας»
