Φερνάντο Σάντος: Τι είπε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του

Ντρίμπλα σε ερώτηση για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας έκανε ο Φερνάντο Σάντος, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα κόντρα στην Τουρκία.

Οι Πορτογάλοι θα δώσουν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Τουρκία, μια αναμέτρηση… ζωής ή θανάτου, καθώς κρίνεται το εάν ή όχι, οι Ίβηρες θα βρεθούν στο Παγκόμσιο κύπελλο του 2022.

Η αναμέτρηση αυτή είναι πιθανό να παίξει μεγάλο ρόλο και στο μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας, καθώς ένας αποκλεισμό μπορεί να φέρει και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Κάτι τέτοιο ίσως φέρει και τον Πορτογάλο προπονητή στη χώρα μας, καθώς πολλά είναι τα σενάρια που τον φέρνουν να είναι ο εκλεκτός για να πάρει τα… κλειδιά της ΑΕΚ και να γίνει ο νέος τεχνικός του συλλόγου.

Παρόλα αυτά ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του έκανε μια… μεγάλη ντρίμπλα, αποφεύγοντας να απαντήσει.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Το θέμα δεν είναι το μέλλον μου. Καταλαβαίνω, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση με την Τορκία και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε. Η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη και έχει κίνητρο, ξέρουμε ότι είμαστε εδώ λόγω δικής μας ευθύνης. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν τον τελικό που θα παίξουμε αύριο με την Τουρκία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News