Έβερτον: Εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν ο Άντρος Τάουνσεντ
Την πόρτα της… Έβερτον, χτύπησε για μια ακόμη φορά η… ατυχία, καθώς τα «ζαχαρωτά» βλέπουν τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, Άντρος Τάουνσεντ να μένει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν, λόγω τραυματισμού.
Ο 30χρονος εξτρέμ τραυματίστηκε στον αγώνα της Έβερτον, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για το FA Cup, στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω ενός προβλήματος στο γόνατό του.
Η σοβαρότητα του τραυματισμού είναι τέτοια, ώστε ο Τάουνσεντ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει άλλο την ομάδα του για φέτος, στην μάχη που δίνει για να παραμείνει στην Premier League.
Andros Townsend will miss the rest of the season after sustaining an anterior cruciate ligament injury during Sunday’s game at Crystal Palace.
We’re with you every step of the way back, @andros_townsend. ?
— Everton (@Everton) March 23, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
