ΠΣΑΤ: Φιλικό στη Θεσσαλονίκη για τον Άλκη Καμπανό
Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/3) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο φιλικό προς τιμήν του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού ανάμεσα στην ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και την ομάδα της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.
Ο ΠΣΑΤ παρέδωσε μία φανέλα με το Νο19 στη θεία και τον θείο του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Στο φιλικό αγωνίστηκαν και παλαίμαχοι των ομάδων της πόλης που θέλησαν κι αυτοί να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής στον Άλκη.
Για την ιστορία, η ομάδα των αστυνομικών πήρε τη νίκη με σκορ 5-3, ενώ τη διαιτητική ομάδα συνέθεσαν οι Χριστίνα Βούλγαρη, Λεωνίδας Βερβέρης και Ιάσωνας Βακάλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Το άνοιγμα στη Βραζιλία και το όνομα που ήρθε στην επιφάνεια
- Άρης Παρασκήνιο: Ο Καρυπίδης ανέλαβε την ευθύνη - Τι ζήτησε από τους παίκτες
- Ολυμπιακός: Ποιο είναι το γήπεδο που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την ανακατασκευή του ΣΕΦ
- Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις μετά την ΑΕΛ και το πρώτο μήνυμα των παικτών
- Super League: Το πρόγραμμα των πλέι οφ 5-8
