ΑΕΚ: Διπλό «όχι» για Νεντελτσεάρου

Η ΑΕΚ απέρριψε δυο προτάσεις για τον Ιονούτ Νεντελτσεάρου καθώς κρίθηκαν ασύμφορες οικονομικά
Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου αποτελεί μια από τις απογοητεύσεις της ΑΕΚ, με την Ένωση να μην είναι αρνητική στην παραχώρησή του αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Τις τελευταίες ημέρες κατέφθασαν στα γραφεία της ΠΑΕ δύο προτάσεις για τον Ρουμάνο στόπερ, μια από την ιταλική Κροτόνε ύψους 600.000 ευρώ και μια από την τουρκική Ρίζεσπορ ύψους 700.000 ευρώ.
Αμφότερες απορρίφθηκαν καθώς η ΑΕΚ θέλει ένα ποσό γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.
Η Ένωση είχε δώσει 550.000 ευρώ στην Ούφα για να αποκτήσει τον Νεντελτσεάρου, ο οποίος είναι βασικός και με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, ενώ αμοίβεται με 400.000 ετησίως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΕ ΟΦΗ: Αποζημιώνει όσους φιλάθλους μεταφέρθηκαν σε θέση που το εισιτήριο κοστίζει λιγότερο από όσο είχαν πληρώσει
- Μίλαν Ράσταβατς στη SportDay: «Ο Ολυμπιακός είναι σχεδόν ανίκητος, αλλά εμείς θα αφήσουμε την ψυχή μας στο χορτάρι»
- Ευθύμης Κουλούρης: Γκολ υπ' αριθμόν 29 για φέτος!
- Νότιγχαμ Φόρεστ: Βγήκε από το τεχνητό κώμα ο Ταϊβό Αβονίγι
- Ολυμπιακός: Επικό βίντεο της ΚΑΕ για το Άμπου Ντάμπι με απαντήσεις - φωτιά!