Μπάγερν Μονάχου: Δεύτερη κρούση σε Γκράνφενμπεργκ - «Κολλάει» η μεταγραφή στο οικονομικό

Μπάγερν Μονάχου: Εκ νέου επαφές με τον Ράιαν Γκράνφενμπεργκ του Άγιαξ φαίνεται να έχει ξεκινήσει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, πριν τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του…

Εκ νέου επαφές με τον Ράιαν Γκράνφενμπεργκ του Άγιαξ φαίνεται να έχει ξεκινήσει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της το νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, πριν τις άλλες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του…

Ο 20χρονος μέσος έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα πάνω του, με τη Μπάγερν Μονάχου να εξετάζει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του. Πρόκειται για ένα νεαρό παίκτη, με αρκετές παραστάσεις σε Ολλανδία και Champions League, του οποίου το παιχνίδι ταιριάζει «γάντι» με αυτό της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο βαυαρικός σύλλογος ο οποίος παλαιότερα είχει κάνει ήδη μία πρώτη προσέγγιση στον ατζέντη του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, βρίσκεται σε αρκετά καλό σημείο διαπραγματεύσεων με τη μεριά του παίκτη, ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του Άγιαξ δημιουργούν… κόλλημα

Όπως σε κάθε παίκτη του εν λόγω ατζέντη, το οικονομικό αποτελεί πάντα ένα μικρό… κόλλημα. Για την ακρίβεια, οι ιθύνοντες της Μπάγερν Μονάχου έχουν κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλουν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη. Από τη μεριά του, ο ατζέντης του παίκτη αλλά και η ομάδα ζητούν τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του.

Σαφέστατα αυτό το ποσό για τη Μπάγερν Μονάχου και για ένα παίκτη «πρότζεκτ» δεν είναι μεγάλο, αλλά σε συνάρτηση με την πρώτη προσφορά των «Βαυαρών», η οποία δεν ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ, οι απαιτήσεις των Ολλανδών είναι λίγο… τσιμπημένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MΠΑΓΕΡΝ: Τα 150 ματς χωρίς να δεχθεί γκολ στους Βαυαρούς έφθασε ο Νόιερ
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ο Τζόσουα Κίμιχ εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News