Απόλλων Σμύρνης: Ο Κούγιας ανέλαβε τη υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Στον Αλέξη Κούγια ανέθεσε την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός, ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει γίνει γνωστό πως διαβιβάστηκε στη επιστροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ φάκελος ως ύποπτος για χειραγώγηση, της αναμέτρησης της 19ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Καθώς υπήρξε «περίεργος» στοιχηματισμός σε κάρτα παίκτη του Παναιτωλικού από μέλος της ομάδας του Αγρινίου, το οποίο μπορεί να φέρει μέχρι και υποβιβασμό, ο Παναιτωλικός βέβαια έχει απολύσει τα δύο αυτά μέλη της ομάδας.

Από αυτή την ιστορία κερδισμένος θα προσπαθήσει να βγει ο Απόλλων Σμύρνης, γι’ αυτό και ανέθεσε την υπόθεση στον Αλέξη Κούγια.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (2-4)

Στο δικηγορικό μας γραφείο ανατέθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κο Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και το νομικό σύμβουλό της κο Βασίλη Γκαγκάτση η νομική εκπροσώπηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ως έχουσας άμεσο έννομο συμφέρον επί της υποθέσεως του παράνομου στοιχηματισμού του γενικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κου Χρήστου Κουτσοσπύρου και του φροντιστή της ως άνω ομάδας σε σημαντικές διαδικαστικές στιγμές, τις οποίες γνώριζαν εκ των προτέρων, άλλωστε γι’ αυτό στοιχημάτισαν, αναφορικά με τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ της 19ης αγωνιστικής της Super League 1 που έληξε με σκορ 2-4.

Η παράνομη συμπεριφορά των ως άνω έχει επιβεβαιωθεί στην πράξη από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αφού ήδη και οι δύο απολύθηκαν.

Σήμερα το δικηγορικό μας γραφείο απέστειλε εξώδικη πρόσκληση προς: 1. Τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Πειθαρχικών Αδικημάτων σχετικών με το ποδόσφαιρο (Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα) της ΕΠΟ κ. Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο, 2. Τον κ. Πρόεδρο, τα Μέλη και τους Ερευνητές της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και 3. Τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη ΔΣ της Super League 1, τους οποίους προσκαλούμε να ενεργήσουν τάχιστα τις όποιες προβλεπόμενες διαδικαστικές νόμιμες ενέργειες, ώστε η διερεύνηση αυτής της ιδιαίτερα δυσφημιστικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο παράνομης συμπεριφοράς να έχει ολοκληρωθεί σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας και να έχει εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση μέχρι την ημέρα επικυρώσεως της βαθμολογίας των play out της Super League 1.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News