Εθνική Ελλάδος: Ενοχλήσεις ο Τζαβέλλας, μένει εκτός με Μαυροβούνιο
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας μετά τη νίκη επί της Ρουμανίας με 1-0 στο Βουκουρέστι, στην πρεμιέρα του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν θα έχει στα διάθεσή του εν όψει του φιλικού αγώνα με το Μαυροβούνιο τον Γιώργο Τζαβέλλα, που ένιωσε ενοχλήσεις στον μηρό πριν το φιλικό με την Ρουμανία και δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση.
Ο έμπειρος αμυντικός έτσι δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Δευτέρας (28/3), αφού θα υποβληθεί σε θεραπείες με στόχο να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται χωρίς κάποιο άλλο ζήτημα.
Στις 16:30 οι διεθνείς αναχωρούν με προορισμό την Ποντγκόριτσα και αύριο ακολουθεί η συνέντευξη τύπου του Πογιέτ πριν από το παιχνίδι και απογευματινή προπόνηση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
