Ολυμπιακός: Πως η διακοπή φέρνει τον Φορτούνη πιο κοντά στην ομάδα

Ηρεμία έχει όλες αυτές τις ημέρες ο Ολυμπιακός, καθώς δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις εξαιτίας της διακοπής των αγώνων με τις Εθνικές ομάδες.

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι λείπουν αυτό το διάστημα από το Ρέντη, καθώς η ομάδα του Πειραιά έχει πολλούς διεθνείς παίκτες οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, πέρα από τους Έλληνες διεθνείς.

Από εκεί και πέρα όμως η δουλειά στο Ρέντη δε σταματά, καθώς οι προπονήσεις συνεχίζονται με τον Πέδρο Μαρτίνς να προετοιμάζει την ομάδα του για τη συνέχεια.

Η διακοπή ναι μεν βγάζει τον Ολυμπιακό εκτός ρυθμού, όμως από την άλλη δίνει την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να κερδίσουν ανάσες από τα συνεχόμενα ματς, όμως είναι και οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν ακόμη περισσότερο.

Η δουλειά του Φορτούνη στο Ρέντη, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει

Ο Κώστας Φορτούνης είναι από τους παίκτες που ανήκει στην κατηγορία αυτών που δουλεύουν στο Ρέντη σκληρά αυτές τις ημέρες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δεν έχει και η ομάδα αυτήν την πίεση να περιμένει τον Φορτούνη να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο και να μπει να παίξει.

Οπότε και ο Έλληνας μέσος κερδίζει τον χρόνο του, έτσι ώστε να μπορέσει να δουλέψει εντατικά στο Ρέντη και με την επιστροφή της ομάδας στα επίσημα ματς να ενταχθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει το προηγούμενο διάστημα.

Είναι ένα χρονικό διάστημα το οποίο δίνει την ευκαιρία στον Φορτούνη να εμφανιστεί ακόμη πιο έτοιμος με την επιστροφή των επίσημων παιχνιδιών και η επιστροφή η δική του έρχεται όλο και πιο κοντά…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News