Αλέξης Κούγιας: «Ο Βαζάκας νόμιζα ότι είχε αφήσει την προπονητική για να γίνει ψαράς»

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση μετά τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πιερικό και τη νίκη που πήραν οι «βυσσινί» με 1-0 στο 94ο λεπτό με γκολ του Όγκμποε.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σχεδόν μπούκαρε στο γήπεδο για να διαμαρτηρυθεί στις καθυστερήσεις των φιλοξενουμένων και τσακώθηκε με τον Γιώργο Βαζάκα. Καταφέρθηκε φυσικά και απέναντι στην Βέροια και τη διαιτητική εύνοια που έχει κατά τη γνώμη του.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές, αλλά κυρίως στα νέα αστέρια του κάμπου που μπαίνουν σιγά – σιγά στην ομάδα μας και μάλιστα όταν η μπάλα είναι βαριά και ασήκωτη.

Σήμερα χάρηκα ιδιαίτερα γιατί είδα και πάλι τον παλιό μου φίλο τον Βαζάκα.

Τον πρώτο προπονητή που εισήγαγε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το σύστημα «πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο».

Δεν γνώριζα ότι συνεχίζει να κάνει τον προπονητή γιατί ήξερα ότι έχει αλλάξει επάγγελμα και κάνει τον ψαρά.

Βέβαια στο σύστημα «πέστε κάτω και παίζουμε ποδόσφαιρο μόνο στο μισό γήπεδο» πλέον αυθεντία είναι ο Δημήτρης Καλαιτζίδης που στο δικό μας παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του έπεσαν κάτω 22 φορές.

Εκείνο που πρέπει να καταλάβουν όλοι, είναι ότι ότι και να κάνουν, όσους διαιτητές από την Κοζάνη, από την Πιερία, από την Πέλλα και από την Θεσσαλονίκη και αν ορίζουν, όσα μαϊμού πέναλτι και οφσάιντ να κερδίσει η Βέροια, στο τέλος η ομαδάρα μας θα θριαμβεύσει και ας παίζουμε εμείς σε κάθε παιχνίδι τον πόλεμο της Ουκρανίας για να κερδίζουμε και οι άλλοι να παίζουν φιλικά». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News