Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν, αλλά τι ισχύει

Είναι λογικό ο Ολυμπιακός σε κάθε μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει να διαβάζει και να ακούει σενάρια για ποδοσφαιριστές του.

Λογικό γιατί είναι μία ομάδα που διεκδικεί και κατακτά κάθε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, πάει πάντα για το νταμπλ και στην Ευρώπη έχει πλέον κάθε χρόνο διακρίσεις, αποκλείοντας πάντα και μία μεγάλη ομάδα της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει.

Για να γίνονται όλα αυτά κάθε χρόνο χρειάζεται και οι ποδοσφαιριστές να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις, δεν είναι μόνο η φανέλα μέσα στο γήπεδο. Έτσι και οι ομάδες του εξωτερικού βάζουν στο… μάτι τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» και θέλουν να τους κάνουν δικούς τους.

Οι Τούρκοι συνήθως κάθε καλοκαίρι και Γενάρη είναι αυτοί οι οποίοι αναφέρουν αν όχι τα περισσότερα, πολλά σενάρια παικτών του Ολυμπιακού. Το θέμα όμως είναι τι ισχύει από τα όσα γράφουν.

Κάθε φορά λίγα έως κανένα είναι που επιβεβαιώνεται και τώρα έχουν αρχίσει πάλι να γράφουν για τους Παπέ Αμπού Σισέ και Χένρι Ονιεκούρου. Τι ισχύει όμως…

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επίσημη ενόχληση για κανέναν

Θα έλεγεκανείς ότι είναι νωρίς για να μιλήσουν οι ομάδες επίσημα, όμως οι Τούρκοι είναι αυτοί οι οποίοι γράφουν πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό και μάλιστα 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την άλλη οι Τούρκοι είναι αυτοί οι οποίοι έγραψαν πως ο Ονιεκούρου ταξίδεψε στη χώρα τους για να μιλήσει με την Μπασακσεχίρ. Βέβαια ο Νιγηριανός εξτρέμ σε αρκετά ρεπό του από τους Πειραιώτες έχει φύγει για την Τουρκία όπου έχει πολλούς φίλους απ’ όταν έπαιζε στη Γαλατάσαραϊ.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει για κανέναν από τους δύο παίκτες επίσημη ενόχληση. Αν θα έρθει, τότε είναι άλλη συζήτηση, όμως για την ώρα αμφότεροι είναι παίκτες του Ολυμπιακού και με συμβόλαια με τον σύλλογο.

Όπως επίσης σε περίπτωση που «σκάσουν» προτάσεις, μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις για το πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τις προτάσεις αυτές…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News