Μαυροβούνιο - Ελλάδα: Με τέσσερις αλλαγές και Μπακασέτα αρχηγό η ενδεκάδα της Εθνικής
Μαυροβούνιο – Ελλάδα: Με τέσσερις αλλαγές και Μπακασέτα αρχηγό η ενδεκάδα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο
Με τέσσερις αλλαγές παρατάσσει την Εθνική μας ομάδα ο Γκουστάβο Πογιέτ για τον φιλοκό αγώνα απέναντι στο Μαυροβούνιο στις 21:00 στην Πονγκόριτσα.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός όπως είχαμε πει θα προχωρούσε σε διαφοροποιήσεις στο βασικό σχήμα με τους Μπακασέτα, Παυλίδη, Δουβίκα και Λύρατζη να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι πως θέλει να δει και άλλους ποδοσφαιριστές.
Ο Τάσος Μπακασέτας θα πάρει την θέση του Πέτρου Μάνταλου αλλά και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ο Λύρατζης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Ρότα και ο Παυλίδης αντί του Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης. Τέλος ο Δουβίκας θα παίξει στα άκρα της επίθεσης αντί του Λημνιού.
Αναλυτικά η ενδεκάδα:
Βλαχοδήμος, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Λύρατζης, Τσιμίκας, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Πέλκας, Δουβίκας.
STARTING XI #MNEGRE ?⚪️ #???????????????? #bluefootland pic.twitter.com/YOz0c49Tzw
— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) March 28, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
