Φερνάντο Σάντος: «Να πάρουμε γρήγορα την πρόκριση, η καρδιά μου δεν αντέχει και πολύ»

Φερνάντο Σάντος: Να καθαρίσουν γρήγορα την πρόκριση οι παίκτες του θέλει ο Φερνάντο Σάντος στο ματς της Πορτογαλίας με την Βόρεια Μακεδονία, καθώς όπως είπε η καρδιά του δεν αντέχει.

Η Πορτογαλία παίζει τελικό με την Βόρεια Μακεδονία αύριο (29/3) σε μονό παιχνίδι για την είσοδό της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε πριν το μεγάλο ματς και τόνισε πως θα ήθελε η ομάδα του να καθαρίσει από νωρίς την πρόκριση έτσι ώστε να μην κυριευτεί από το άγχος στη διάρκεια του αγώνα.

Μάλιστα στάθηκε και στην ηλικία του χαριτολογώντας, λέγοντας πως αυτό θα ήθελε να γίνει επειδή είναι και κάποιας ηλικίας και η καρδιά του δεν αντέχει τις συγκινήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος:

«Θα ήθελα η πρόκριση να τελειώνει από νωρίς έτσι ώστε να αποβάλλουμε το άγχος, αλλά ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο. Είπα στους παίκτες μου πως θα είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, καθώς μπορεί να εμφανιστούν διαφορετικά από ότι τους περιμένουμε.

Θέλω να κερδίσουμε και να γίνει με λιγότερο πόνο και άγχος. Ξέρετε δεν θέλω να υποφέρω, είμαι αρκετά μεγάλος και η καρδιά μου δεν αντέχει.

Θέλω πολύ να κερδίσουμε και το θέλουν πολύ και ποι παίκτες μου έτσι ώστε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ξέρουμε πόσο καλά οργανωμένοι αμυντικά είναι οι αντίπαλοί μας, αρχικά περιμένουν χαμηλά, αλλά έπειτα έρχονται και πιέζουν με τη δεύτερη γραμμή άμυνας. Στην αντεπίθεση είναι ιδιαίτερα δυνατοί επειδή διαθέτουν πολύ γρήγορους παίκτες.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News