Αιγάλεω: Συνάντηση με τον Κλάτενμπεργκ για τη διαιτησία στο ματς με την Επισκοπή

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αιγάλεω, Άρης Παλτόγλου, θα βρεθεί με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή τη διαιτησία του Κουκούλα στον αγώνα εναντίον της Επισκοπής.

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε η ΠΑΕ Αιγάλεω αναφρικά με την διαιτησία του Κουκούλα στο ματς με την Επισκοπή, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Άρη Παλτόγλου να σκοπέυει να συναντηθεί με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ο ισχυρός άνδρας του «Σίτι» θα βρεθεί την Τρίτη 5 Απριλίου με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, προκειμένου να εκφράσει τα παράπονα για την διαιτησία στο εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι την Τρίτη 05 Απριλίου ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης Παλτόγλου, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Χρήστο Αποστολίδη, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Μάρκ Κλάτενμπεργκ. Αφορμή της συνάντησης η διαιτησία και τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στο αγώνα του Σαββάτου με την Επισκοπή, έχοντας ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον κ.Κουκούλα.

Στον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ θα παραδοθεί video με στιγμιότυπα, τόσο από το παιχνίδι με την Κρητική ομάδα, όσο και από προηγούμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, όπου το Αιγάλεω έχει αντιμετωπίσει εις βάρος του διαιτησίες».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News