Eθνική Ελπίδων: Με 3-5-2 και Τζόλη, Ιωαννίδη δίδυμο στην κορυφή, απέναντι στην Πορτογαλία
Eθνική Ελπίδων: Με 3-5-2 και Τζόλη με Ιωαννίδη δίδυμο στην κορυφή, απέναντι στην Πορτογαλία παρατάσσει την Εθνική Ελπίδων ο Γιώργος Σίμος.
Η Εθνική Ελπίδων δίνει πολύ σημαντικό ματς απέναντι στην Πορτογαλία στις 19:00 για την πρωτιά στον όμιλο, με τον Γιώργο Σίμο να ανακοινώνει την ενδεκάδα.
Σε σχέση με το ματς με το Λιχτενστάιν υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις, αφού ο Φώτης Ιωαννίδης και ο Γιώργος Κανελόπουλος παίρνουν φανέλα βασικού, με τους Μπότο και Κοσίδη να μένουν εκτός.
Από εκεί και πέρα το σύστημα θα είναι το 3-5-2, με τον Χρήστο Τζόλη και τον Φώτη Ιωαννίδη να μοιράζονται την κορυφή της επίθεσης.
Αναλυτικά η ενδεκάδα:
Τζολάκης, Διαμαντής, Χριστόπουλος, Μιχελής, Λιάσος, Κανελόπουλος, Τσιγγάρας, Σουρλής, Ζαγαρίτης, Τζόλης, Ιωαννίδης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Χαλ: Ξανά κέρβερος ο Τζολάκης, δεύτερο σερί clean sheet!
- Νότιγχαμ: Για λίγο έχασε μεγάλο διπλό στο «Ανφιλντ»
- Τρέλα στην Τσίβας για Αρμάντο Γκονζάλες: Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό
- ΟΦΗ: Ο Γιώργος Σαμαράς επιστρέφει στη δράση για χάρη των οπαδών των Κρητικών!
- Κύπελλο Ελλάδας: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής
