Παναθηναϊκός: Εγκρίθηκε η Διπλή Ανάπλαση, γράφεται ιστορία!

Τα μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ενέκριναν με πλειοψηφία μεγαλύτερη των 2/3 τις συμβάσεις για τη Διπλή Ανάπλαση!

Είναι οριστικό: ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είπε «ναι» στη Διπλή Ανάπλαση και ανοίγει ο δρόμος για τη μετακόμιση στο Βοτανικό! 

Μετά από μία μαραθώνια καταμέτρηση σε μία ιστορική ψηφοφορία, το αποτέλεσμα σήμανε την έγκριση των συμβάσεων του Ερασιτέχνη με Δήμο Αθηναίων, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΠ Ελαιώνα.

Για την υπερψήφιση, με βάση το καταστατικό απαιτούνταν τα 2/3 όσων πήραν μέρος στην ψηφοφορία και το ποσοστό ξεπεράστηκε οριακά! Συγκεκριμένα, το «υπέρ» απέσπασε 68,5%, δείχνοντας ότι η πλειονότητα των μελών ήθελε να προχωρήσει το έργο.

Συνολικά, ψήφισαν 2.994 άνθρωποι, από τη λίστα των 4.284 που περιλάμβανε η λίστα που δημοσιοποίησε ο Ερασιτέχνης. Τα έγκυρα ήταν 2.985, 5 ήταν τα λευκα και 4 τα ακυρα

Υπέρ τάχθηκαν 2.051 μέλη και 934 ψήφισαν κατα, δίνοντας στο «ναι» τις ψήφους που χρειαζόταν για να περάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», είναι υπέρ της Διπλής Ανάπλασης με ποσοστό 68,5%.

Αναλυτικότερα, 2051 μέλη ψήφισαν υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και 934 μέλη κατά αυτής. Παράλληλα, το σύνολο των μελών που ψήφισαν ήταν 2.994 μέλη, εκ των οποίων οι 2985 ψήφοι ήταν έγκυρες, 5 λευκές, 4 άκυρες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News