Παναθηναϊκός: «Το νέο γήπεδο έτοιμο ακόμα και στο τέλος του 2024»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε λόγο για μία ιστορική μέρα με την έγκριση των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης από τη ΓΣ του Ερασιτέχνη.

Η έγκριση των συμβάσεων της Διπλής Ανάπλασης από τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, χαρακτηρίστηκε ως μία «σπουδαία και ιστορική μέρα» από την ΠΑΕ.

Στην ανακοίνωση της, αναφέρει πως θα πράξει ότι μπορεί ώστε με την τήρηση των διαδικασιών, το ποδοσφαιρικό γήπεδο να κατασκευαστεί μέχρι και στο τέλος του 2024.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ξημέρωσε μια σπουδαία και ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό μας! Μετά από μία άρτια εκλογική διαδικασία πραγματοποιούμε το κοινό μας όραμα, θέτοντας τις βάσεις για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η ΠΑΕ αφήνουν το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας, το σπίτι τους, τη Λεωφόρο, προκειμένου να αποκτήσουν στον Βοτανικό τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για το σύνολο των τμημάτων τους.

Πλέον, έχοντας και τη δύναμη της λαϊκής βούλησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα ώστε να τηρηθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο ακόμα και στο τέλος του 2024».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News