Ιντερ: Τα ρέστα για τον τίτλο στην... καταστροφική παρτίδα του 2022

Ιντερ: Τα ρέστα για τον τίτλο στην… καταστροφική παρτίδα του 2022 για να παραμείνει στην κούρσα της κορυφής

Από την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος, στη φετινή όχι τόσο καλή σεζόν, η Ιντερ μοιάζει να παίζει τα ρέστα της απόψε κόντρα στη Γιουβέντους.

Το καταστροφικό 2022 των νερατζούρι σημαίνει ότι το αποψινό Derby d’Italia έχει οδηγήσει στο να θεωρείται καθοριστικής σημασίας περισσότερο για την τετράδα παρά για την κατάκτηση του τίτλου.

Αν ο Σιμόνε Ιντζάγκι καταφέρει να οδηγήσει τους «Νερατζούρι» στη νίκη σήμερα, θα αναπτερώσει τις ελπίδες για κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, αν αντιθέτως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε θα πρέπει να παλέψει για μια θέση στην πρώτη τετράδα, που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

 

Τα πρόσφατα αποτελέσματα της Ίντερ (μία νίκη στις τελευταίες επτά εξόδους πρωταθλήματος) δεν εμπνέουν μεγάλη εμπιστοσύνη ενόψει του αποψινού ντέρμπι και θα πρέπει να κάνει μια σχεδόν αψεγάδιαστη εμφάνιση για να φύγει με το τρίποντο από το Τορίνο.

Ο Ιντζάκι ίσως θα έπρεπε να ακολουθήσει την συνταγή της Βιγιαρεάλ, η οποία έφυγε θριαμβεύτρια προ ολίγων ημερών από την έδρα της Γιουβέντους, πετώντας την έξω από το Champions League. Σε εκείνο το παιχνίδι, οι Ισπανοί έπαιξαν προσεκτικά για 75 περίπου λεπτά και χτύπησαν στο τέλος, πετυχαίνοντας τρία γκολ στην εστία του Σέζνι, ο οποίος σοκαρισμένος ζητούσε από τον διαιτητή να λήξει την αναμέτρηση μετά το τρίτο γκολ της Βιγιαρεάλ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News