Άρης: Μήτρογλου, το διαζύγιο ενός καταστροφικού γάμου!

«Οτι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο, οι πικραμένες καρδιές το ξέρουνε μόνο», λέει ο λαϊκός στίχος και ταιριάζει γάντι στον γάμο του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου.

Το διαζύγιο θα είναι τελικά συναινετικό, καθώς ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έφτασε σε συμβιβασμό με τη διοίκηση του Άρη και οι δύο πλευρές δεν θα χρειαστεί να φτάσουν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Ωστόσο αυτό το deal είχε μόνο έναν κερδισμένο. Τον Κώστα Μήτρογλου. Και κερδισμένο στο οικονομικό κομμάτι, καθώς θα εισπράξει όλα τα χρήματα του συμβολαίου του (δεν τα λες και δεδουλευμένα).

Αγωνιστικά για τον Μήτρογλου ήταν ουσιαστικά το τέλος του σε μια μεγάλη καριέρα. Δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, δεν βοήθησε τον Άρη, ούτε τον εαυτό του και είναι πλέον στο δίλλημμα και ο ίδιος αν θα συνεχίσει την καριέρα του. 

Ο Μήτρογλου επέστρεψε στη Γερμανία

Ο Μητρογκόλ έχει επιστρέψει στη Γερμανία κοντά στην οικογένειά του και ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την επόμενη μέρα. Ο ίδιος προσπαθεί να γυμναστεί και να κάνει μια νέα αρχή. Αν βρει ελεύθερο  πεδίο στη Γερμανία ή σε κάποια άλλη ομάδα (Ελλάδα, Ευρώπη, οπουδήποτε) θα ρίξει την τελευταία ζαριά. Διαφορετικά δεν αποκλείεται και να αποσυρθεί. 

Οι άνθρωποι του Άρη πάντως πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να επανέλθει. Και ταυτόχρονα προσπαθούν να ξεχάσουν το κεφάλαιο Μήτρογλου, που αποδείχτηκε μία από τις πλέον αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία του Άρη. 

Είχε ελάχιστη προσφορά, έπαιξε 27 λεπτά με την Αστάνα στη φετινή περίοδο και στη συνέχεια ήταν εκτός ανταγωνισμού. Πέρυσι είχε 2 γκολ σε 10 αγώνες και μόλις 238 λεπτά, συνολικά αγωνίστηκε σε 265 λεπτά με τα κιτρινόμαυρα. Πολύ φτωχός απολογισμός για έναν στράικερ με την καριέρα του Μήτρογλου.

Αυτό που δεν θα μάθουμε πάντως ποτέ, είναι τι θα είχε πετύχει ο Άρης στην περσινή περίοδο, αν είχει επενδύσει σε άλλον σέντερ φορ αντί του Μήτρογλου.

 
 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News