Άρης: Πως βρέθηκε στα αζήτητα ο... περιζήτητος Μπερτόγλιο!

Άρης: Πως βρέθηκε στα αζήτητα ο… περιζήτητος Μπερτόγλιο, που φαίνεται ότι θα επιστρέψει στον Αστέρα Τρίπολης

Μία από τις πρώτες κινήσεις του Άρη το περασμένο καλοκαίρι ήταν να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ντανιέλ Μαντσίνι, μπαίνοντας σε μια χρονιά με πολλά συμβόλαια να φτάνουν στο τέλος τους. 

Η επόμενη κίνηση στην ατζέντα του Άρη, ήταν η επέκταση με τους Μπερτόγλιο, Σούντγκρεν και Τζέγκο. Ο Αυστραλός ήδη αποχαιρέτησε όταν δέχτηκε πρόταση απο το Βέλγιο, ο Σούντγκρεν είναι σε διαδικασία συζήτησης, ενώ το θέμα Μπερτόγλιο είχε ανατροπές. 

Ο Αργεντινός που στην περσινή περίοδο ήταν από τους κορυφαίους, στις πρώτες επαφές ζήτησε εξωπραγματικό συμβόλαιο προκειμένου να βάλει την υπογραφή του. Ο Άρης έκανε πίσω και περίμενε, αλλά στην πορεία ο Μπερτόγλιο βρήκε απέναντί του τον κακό του εαυτό. 

Σιγά σιγά έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Εντιαγέ, ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να βοηθήσει στο ελάχιστο φέτος τον Άρη. Η αστάθεια του, αλλά και οι αυξημένες απαιτήσεις οδήγησαν τον Άρη σε αλλαγή πορείας με αποτέλεσμα να μην κατατεθεί καν πρόταση. 

Το φλερτ με Αστέρα

Ο Μπερτόγλιο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ρίξει δίχτυα σε άλλες ομάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο κυρίως και τις τελευταίες ώρες αναπτύσσεται φιλολογία για πιθανό επαναπατρισμό του στον Αστέρα. Στην Τρίπολη ο Μπερτόγλιο είχε εξαιρετική παρουσία και είναι πιθανό να ξανασμίξει με την πρώην του ομάδα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News