Στοίχημα: Παλεύουν για τη σωτηρία Άουγκσμπουργκ και Έβερτον

Τα προγνωστικά του Σπύρου Νάσιου για Bundesliga και Premier League.

Εδώ είμαστε και πάλι για να αναλύσουμε τους εμβόλιμους αγώνες που υπάρχουν στο σημερινό κουπόνι τόσο για την Αγγλική Premier League όσο και για την Γερμανική Bundesliga.

Στην Αγγλία η Μπέρνλι φιλοξενεί την Έβερτον, με τις δυο ομάδες να μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και η Έβερτον είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση τριών πόντων. Και οι δυο προέρχονται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Έβερτον με νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από τη σωτηρία και θα την στηρίξουμε στο διπλό.

Συνέχεια με Γερμανία και την αναμέτρηση Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ. Το κίνητρο είναι στη μεριά των γηπεδούχων, καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή και είναι σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι είναι στη μέση της βαθμολογίας και υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Με νίκη η Άουγκσμπουργκ θα κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής και θα εμπιστευτούμε τον άσο, που δίνεται σε άκρως υψηλά και ικανοποιητικά επίπεδα.  

19:30 Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ               1 (3.30)

21:30 Μπέρνλι – Έβερτον                        2 (2.90)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News