Ολυμπιακός: Η αποκάλυψη του Σρνα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο παλιός μεγάλος άσος και νυν σημαντικό στέλεχος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντάριο Σρνα, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως δήλωσε στη «Daily Mail» ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού πρότεινε στην ουκρανική ομάδα, αν θέλει, να μείνει στην Ελλάδα για δύο μήνες και ο πρόεδρος των πρωταθλητών να τους καλύψει όλα τα έξοδα παραχωρώντας φυσικά και γήπεδο για προπόνηση.

«Πρότεινε να μας φιλοξενήσει δύο μήνες»!

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακου και τον γιο του μόλις δύο ημέρες πριν και συμφωνήσαμε να γίνει το ματς. Όλα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε στην Ουκρανία, οπότε έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ιδιοκτήτη.

Μας πρότεινε μάλιστα να μείνουμε εδώ για δύο μήνες, θα πληρώσει για όλα, θα μας παραχωρήσει το γήπεδο. Αρκετοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες χρησιμοποιούν αυτή την κατάσταση για να πάρουν τσάμπα παίκτες, αλλά εκείνος δεν το κάνει αυτό», τόνισε ο Κροάτης που υπήρξε παίκτης-σημαία για 15 χρόνια του ουκρανικού συλλόγου κι αφού πέρασε και από τη θέση του βοηθού προπονητή τώρα είναι ποδοσφαιρικός διευθυντής.

«Δεν αρκεί μόνο να μιλάμε, πρέπει να βοηθήσουμε. Να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσουμε τον επιτιθέμενο στην Ουκρανία. Η Ουκρανία δεν έχει πόλεμο εδώ και 44 μέρες αλλά εδώ και οκτώ χρόνια», κατέληξε ο Ντάριο Σρνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πλανήτης υποκλίθηκε στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού.

Οι… εξετάσεις που θα περάσει σύντομα ο Μάριος Βρουσάι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News