Παναθηναϊκός: Σκορ πρόκρισης από απόψε... και υπάρχει λόγος

Παναθηναϊκός: Σκορ πρόκρισης από απόψε… και υπάρχει λόγος για τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δει τους παίκτες του να έχουν την ίδια συμπεριφορά με το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει την εγρήγορση της ομάδας του καταβάλλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Γιατί ο κίνδυνος είναι ο Παναθηναϊκός να μην επανέρθει άμεσα και να μην διαχειριστεί σωστά τον σημερινό πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Το μήνυμα του Γιοβάνοβιτς προς τους ποδοσφαιριστές του είναι σαφές: «Αντιμετωπίζουμε τη Λαμία όπως τον Ολυμπιακό». Ο Σέρβος επισημαίνει διαρκώς ότι θέλει να δει την ίδια συγκέντρωση, το ίδιο πάθος και τον ίδιο δυναμισμό απόψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Επιπροσθέτως, ο Γιοβάνοβιτς ζητάει σκορ πρόκρισης από το σημερινό παιχνίδι, ώστε το έργο του Τριφυλλιού στην Φθιώτιδα να είναι διαδικαστικό. Ούτως ώστε στη ρεβάνς, ο Σέρβος προπονητής να χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς και να ξεκουράσει τους πιο επιβαρυμένους βασικούς.

Είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να μην δυσκολέψει τη ζωή του, σε μία περίοδο που τα περιθώρια λάθους έχουν στενέψει. Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θεωρείται αυτονόητη, αλλά δεν θα έρθει από μόνη της. Ούτε πρέπει να ξεγελάσει η βαθμολογική κατάσταση της Λαμίας, που παλεύει για τη σωτηρία της.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα βρεθούν απόψε πολλές χιλιάδες θεατές και οι «πράσινοι» πρέπει να τους ικανοποιήσουν. Γιατί η σταθερότητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις μεγάλες ομάδες και ο Παναθηναϊκός πρέπει να το αποκτήσει, όσο γυρνάει στο ιστορικό μέγεθος του.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News