EURO 2020: Απάντησε ο Γκρίλις στον Ρόι Κιν
Τη δική του απάντηση, έδωσε ο Τζακ Γκρίλις στον Ρόι Κιν σχετικά με το 5ο και τελευταίο πέναλτι που εκτέλεσε ο Σάκα.
Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ, Τζακ Γκρίλις και Ρόι Κιν, ύστερα από τις δηλώσεις του δεύτερου σχετικά με το 5ο πέναλτι της εθνικής Αγγλίας απέναντι στην Ιταλία. Ο Ιρλανδός, ανέφερε πως «δεν είναι δυνατόν να μην εκτελέσει τον πέναλτι ένας πιο έμπειρος παίκτης και να αφήνουν ένα μικρό παιδί να παίρνει την ευθύνη».
Ύστερα από λίγη ώρα, την δική του απάντηση έδωσε ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δήλωσε: «Είπα πως ήθελα να εκτελέσω ένα!!! Ο προπονητής πήρε τόσες σωστές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του τουρνουά και έτσι έκανε και απόψε! Αλλά δεν δέχομαι να βλέπω ανθρώπους να λένε πως δεν ήθελε να εκτελέσω πέναλτι, ενώ είχα πει πως ήθελα…»
I said I wanted to take one!!!!
The gaffer has made so many right decisions through this tournament and he did tonight! But I won’t have people say that I didn’t want to take a peno when I said I will… https://t.co/3mBpKyMoUV— Jack Grealish (@JackGrealish) July 12, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
