Ζεράρ Πικέ: «Να μου το κάνεις και να το κρατήσουμε μυστικό», λέει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας

Ζεράρ Πικέ: Τι λέει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας – «Να μου το κάνεις και να το κρατήσουμε μυστικό»

Συνομιλίες του Ζεράρ Πικέ με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας Λουίς Ρουμπιάλες φέρνει στο φως της δημοσιότητα η El Confidencial σε συνέχεια του σκανδάλου που έχει έρθει στη δημοσιότητα και αφορά την προμήθεια που έλαβε, μέσω της εταιρείας του, για την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία.

Στα ηχητικά που ήρθαν στο προσκήνιο, ο Πικέ ζητά από τον Λουίς Ρουμπιάλες να πειστεί ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας για το Τόκιο, Λούις ντε λα Φουέντε και να καλέσει τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα.

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, πρέπει να το καταφέρεις. Πρέπει να το κρατήσουμε μυστικό. Να πάρεις τον μίστερ και θα έρθω στη Μαδρίτη να μιλήσουμε. Το θέλω πολύ. Και θα δούμε πώς θα το χειριστούμε για να μην μαθευτεί. Πρέπει να μείνει μυστικό των τριών μας ως το τέλος» λέει ο Πικέ στον Ρουμπιάλες

Ο Ρουμπιάλες δηλώνει σύμφωνος να κρατηθεί μυστική η συνομιλία και τον προτρέπει να παίξει στην Εθνική Ανδρών από την οποία είχε αποχωρήσει το 2018.

Ο Πικέ δείχνει ενοχλημένος από το γεγονός ότι και ο Σέρχιο Ράμος θέλει να κληθεί στην Ολυμπιακή ομάδα. Ρωτά τον Ρουμπιάλες… «γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;» κι ο πρόεδρος της Ισπανίας απαντά: «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν μαζί του. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Ρουμπιάλες ενημερώνει τον Πικέ ότι όντως ο Ράμος ήθελε να πάει στο Τόκιο. «Ναι, είναι πολύ στο στιλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση», σχολίασε ο Πικέ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News