ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Γιατί θα πάει με ηλεκτρικό πούλμαν στο ντέρμπι με τη Ντινάμο Μόσχας
Η 22η Απριλίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα της Γης η οποία εορτάζεται σε περισσότερες από 193 χώρες κάθε χρόνο με πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους.
Βασικός στόχος και σκοπός της είναι η κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση πολιτών, κυβερνήσεων, επιχειρήσεων, για έναν καθαρό και πιο υγιή πλανήτη καθώς το μέλλον της Γης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον της ανθρωπότητας.
Ιδιαίτερα η Παγκόσμια Ημέρα της Γης 2022 έχει ως θέμα την επένδυση στον πλανήτη Γη. Τιμώντας την Ημέρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέλαβε ορισμένες δράσεις ενόψει του κυριακάτικου (24/4) αγώνα της 26ης αγωνιστικής του ρωσικού πρωταθλήματος με την Ντιναμό.
Για τη μείωση των εκπομπών ρύπων, συμβολικά η αποστολή της ΤΣΣΚΑ θα πάει στο γήπεδο με ηλεκτρικό λεωφορείο και θα αυξήσει τον αριθμό των θέσεων στάθμευσης ποδηλάτων στο γήπεδο.
Ακόμη στο γήπεδο ο ρωσικός σύλλογος θα μειώσει την κατανάλωση νερού και θα εγκαταστήσει λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Θα αντικαταστήσεις επίσης τα πλαστικά ποτήρια με χάρτινα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
