Παναθηναϊκός: Ο Φάμπιο Γκονζάλες βαθμολογεί τον εαυτό του - «Ούτε δέκα, ούτε τέσσερα...»

Παναθηναϊκός: Ο Φάμπιο Γκονζάλες βαθμολογεί τον εαυτό του – «Ούτε δέκα, ούτε τέσσερα…». Μεταγραφές

Ο 25χρονος μέσος της Λας Πάλμας, Φάμπιο Γκονζάλες, φέρεται να απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Καναρίων Νήσων, «laprovincia.es».

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός και η Λέγκια Βαρσοβίας έχουν προσεγγίσει τον 25χρονο κεντρικό μέσο ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά βασικός στις 12 Μαρτίου, στην ήττα της Λας Πάλμας από τη Χιρόνα με 3-2. 

Ο Φάμπιο Γκονζάλες σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Ιανουάριο στην ιστοσελίδα cope.es αποκάλυψε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για τον εαυτό του.

Μιλώντας για την απόδοσή του είπε: «Σπάνια δίνω το δέκα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σπάνια δίνω και το τέσσερα. Είμαι σχεδόν πάντα στο εφτά ή στο οκτώ. Θεωρώ τον εαυτό μου κανονικό ποδοσφαιριστή και η κανονικότητα σε αυτό το άθλημα είναι πολύ περίπλοκη»

Γνωρίζει επίσης ότι όλα στο ποδόσφαιρο είναι ρευστά: «Δεν σπάω το κεφάλι μου σκεπτόμενος αν μια μέρα θα σταματήσω να είμαι βασικός. Ο προπονητής θέλει να κερδίζει και δεν σκέφτεται αν θα βάλει το ένα ή τον άλλο παίκτη. Αν πρέπει να συνεισφέρω από τον πάγκο, θα το κάνω», τόνισε. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News