Μπάγερν: Λουκάκου αντί Λεβαντόφσκι

Μπάγερν Μονάχου: Λουκάκου αντί Λεβαντόφσκι. Με τον Πολωνό κοντά στην Μπαρτσελόνα, οι Βαυαροί στρέφονται στον Βέλγο της Τσέλσι.

H Μπαρτσελόνα έχει συμφωνήσει με τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός όμως έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου από την πλευρά της, είναι σίγουρη ότι θα κρατήσει τον «Λέβα». Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί αποφασιστική συνάντηση μεταξύ του ατζέντη του και των υπευθύνων της Μπάγερν για να δούμε αν θα επεκταθεί το συμβόλαιο που λήγει το 2023. Εάν δεν το κάνει, θα αποχωρήσει από τον σύλλογο του Μονάχου άμεσα.

Η Μπάγερν θέλει να συνεχίσει ο Λεβαντόφσκι, αλλά έχει ήδη προετοιμαστεί σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσει το αντίθετο σενάριο. Σύμφωνα με την L’Equipe, ένα από τα ονόματα που η πρωταθλήτρια Γερμανίας σκέφτεται ως αντι-Λεβαντόφσκι είναι αυτό του Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος επιθετικός δεν έχει θέση στην Τσέλσι και μπορεί να φύγει από το Λονδίνο. Η Μπάγερν τον έχει στη λίστα με τις μελλοντικές μεταγραφές της, τονίζει η γαλλική εφημερίδα και στη Γερμανία το επιβεβαίωσαν!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News