ΠΑΟΚ: Η πρώτη αντίδραση για την έγκριση του διατάγματος από το ΣτΕ για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Η είδηση για την έγκριση του διατάγματος από το ΣτΕ για τη Νέα Τούμπα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ και ακούστηκαν τα πρώτα σχόλια

Σημαντική εξέλιξη για την «Νέα Τούμπα», με το Συμβούλιο της Επικρατείας να κρίνει ως νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον εκσυχρονισμό του γηπέδου του Δικεφάλου.

Εδώ και λίγες ώρες η είδηση πως το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε ως νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που αφορά τον εκσυχρονισμό του σταδίου Τούμπας έχει φέρει αρκετές εσωτερικές συζητήσει στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, την ώρα που το αγωνιστικό τμήμα είναι προσηλωμένο στον δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη αντίδρση του ΠΑΟΚ για την έγκριση απο το ΣτΕ

Ίσως πολλοί θα περίμεναν κάποια πανηγυρική αντίδραση, αλλά οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν τη δεδομένη στιγμή συγκρατημένοι για ένα και μόνο λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από την απουσία επίσημης ενημέρωσης γι’ αυτή την εξέλιξη. Αυτό που θέλουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να τοποθετηθούν επίσημα εφόσον θα έχουν επίσημα στα χέρια του τον φάκελλο που έχει εγκριθεί. Θέλουν να ττον διαβάσουν, να τον… ξεκοκκαλίσουν και στη συνέχεια να κάνουν τα βήματα που θα πρέπει, εφόσον διαπιστώσουν οτι δεν υπάρχει το παραμικρό που να μη συνάδει σε όλα όσα έχουν συζητηθεί όλο αυτό τι διάστημα που έγιναν ζυμώσεις και αλλαγές.

Μεγάλος βαθμός ετοιμότητας

Αυτό πάντως που προκύπτει το τελευταίο διάστημα έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητας του οργανισμού του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που το Π.Δ. είναι πλήρες και ανοίγει το δρόμο για την ανακατασκευή της Τούμπας. Ουσιαστικά, θα… πατηθεί το κουμπί των εξελίξεων ώστε να μη χαθεί ούτε μια μέρα, καθώς ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται εντατικά εδώ και σχεδόν δυο χρόνια.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News