Παναθηναϊκός: Η φημολογία για τον Νίνη και η πραγματική διάσταση

Ο Σωτήρης Νίνης έφυγε από τον ΝΠΣ Βόλο και το Διαδίκτυο γέμισε με σενάρια επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Το Sportday.gr εξηγεί την πραγματικότητα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Νίνη με τον ΝΠΣ Βόλο, διαδόθηκαν φήμες για ένα πιθανό τρίτο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, του πάλαι ποτέ «πράσινου» wonder kid.

Από τη μία, η νοσταλγία των οπαδών του Τριφυλλιού για τον Νίνη και την εξέλιξη που δεν είχε, από την άλλη, η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει για δεύτερη φορά, λειτούργησαν ως εφαλτήριο για τη διάδοση της σχετικής φημολογίας.

Πέραν πάσης αμφιβολίας, ο Νίνης θα ήθελε να ξαναπαίξει στον Παναθηναϊκό. Ο άλλοτε διεθνής μέσος πιστεύει ακράδαντα πως εάν του παρουσιαστεί μία ευκαιρία, θα την αδράξει και δεν το κρύβει μιλώντας στον περίγυρο του.

Επίσης, ο Νίνης επιχείρησε στο παρελθόν να προσεγγίσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Πράγματι, πέρυσι το καλοκαίρι η περίπτωση του τέθηκε υπόψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όμως ο Σέρβος τον απέρριψε.

Θεωρείται απίθανο ο Γιοβάνοβιτς να αλλάξει την άποψη που έχει σχηματίσει για τον 32χρονο επιτελικό μέσο. Είναι προφανές ότι ο Ιβάν δεν πιστεύει ότι ο Νίνης είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει θέση έστω στο ροτέισον του Παναθηναϊκού.

Συνεπώς, η προοπτική της επιστροφής του Νίνη στο Τριφύλλι συντηρείται καθαρά σε διαδικτυακό επίπεδο και δεν συγκεντρώνει ρεαλιστικές πιθανότητες.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News