Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δε μιλάει για διαιτησία επειδή πρέπει να πληρώσει... πάνες, αλλά οι Σέλτικς διαμαρτύρονται

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δε μιλάει για διαιτησία επειδή πρέπει να πληρώσει… πάνες, αλλά οι Σέλτικς διαμαρτύρονται μετά το 2-1 της σειράς και το φάουλ που δεν έδωσε τρεις βολές στον Σμαρτ.

Όπως αναμενόταν έτσι και γίνεται, η σειρά των Μπακς με τους Σέλτικς είναι… αίμα και άμμος με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δίνει τη δική του απάντηση προς τους διαιτητές.

Το τελικό 103-101 στο «Fiserv Forum» έδωσε στους Μιλγουόκι Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης σταμάτησε στους 52 πόντους, τα 12 ριμπάουντ και τις 8 ασίστ, αλλά… σήκωσε πολλή κουβέντα για τη διαιτησία. Ο Μάρκους Σμαρτ διεκδίκησε τρεις βολές στο φινάλε, όμως το φάουλ του Χόλιντεϊ -λανθασμένα- χρεώθηκε χαμηλά και όχι στην προσπάθεια για σουτ. Έτσι ο φόργουορντ των «Κελτών» δεν είχε δικαίωμα για τρεις βολές που θα ισοφάριζαν την αναμέτρηση.

Ωστόσο και ο Αντετοκούνμπο είναι αναγκασμένος να ζει με την πιεστική, στα όρια του φάουλ άμυνα των Σέλτικς σε όλη τη σειρά. Σε ερώτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών στο τέλος της 1ης περιόδου, ο Γιάννης ήταν αποστομωτικός, μιλώντας για τις… πάνες των παιδιών του!

«Πόσο κοστίζει να πω κάτι για τους διαιτητές; Είναι γύρω στις 20 χιλιάδες; Επομένως δεν πρέπει να το πω, πρέπει να κρατήσω τα χρήματα για τις πάνες. Αστειεύομαι. Πρέπει να συμβιβαστούμε με τα σφυρίγματα και τις αποφάσεις των διαιτητών, πρέπει να παίξουμε. Κάποιες φορές θα το σφυρίξουν κάποιες όχι, αλλά στο τέλος είναι αυτό που είπε ο Χόλιντεϊ, είναι τα playoffs. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε, χωρίς παρακάλια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News