Μάικλ Τζόρνταν: Δηλαδή τι θα συνέβαινε εάν δεν ήταν άυπνος επί 14 χρόνια, παίζοντας χαρτιά τις νύχτες;

Αν ο Μάικλ Τζόρνταν… άυπνος και κουρασμένος έγινε ο απόλυτος θρύλος του NBA, τι θα συνέβαινε εάν έκανε την τυπική ζωή ενός αθλητή στο υψηλότερο επίπεδο; Ο άλλοτε συμπαίκτης του στους Σικάγο Μπουλς, Μπι Τζέι Άρμστρονγκ προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τον κάποτε… ισόβιο MVP των τελικών, 6 φορές πρωταθλητή και 10 φορές πρώτο σκορερ του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ. 

«Κυριολεκτικά δεν είχε κοιμηθεί επί 14 χρόνια. Τον έβλεπα να παίζει 35-40 λεπτά τη νύχτα και μετά να επιστρέφει στην προπόνηση με την ίδια ενέργεια. Δεν έχω ξαναδεί τόσο ανταγωνιστικό τύπο και ήταν πάντα δραστήριος. Στην προπόνηση κατάλαβα ότι ήταν διαφορετικός. Όταν όλοι ήταν κουρασμένοι, μόλις ακουγόταν η σφυρίχτρα του Φιλ Τζάκσον, συμπεριφερόταν σαν να είχε κοιμηθεί δέκα ώρες. Αλλά στην πραγματικότητα έπαιζε χαρτιά ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς να έχει φάει ή να έχει ξεκουραστεί καλά», τόνισε ο 54χρονος σήμερα άλλοτε γκαρντ των Μπουλς, με τους οποίους κατέκτησε 3 πρωταθλήματα. 

Ακόμα, στη συζήτηση που είχε με τον παλαίμαχο μπασκετμπόλιστα Ρεξ Τσάπμαν, εξέφρασε την άποψη ότι «Αν ο Τζόρνταν κοιμόταν, δεν ξέρουμε πόσο καλός θα ήταν πραγματικά. Δεν είδαμε τα καλύτερα του Μάικλ γιατί δεν κοιμήθηκε σε αυτά τα 14 χρόνια. Δεν είναι ότι κοιμόταν λίγο, είναι ότι δεν κοιμόταν καθόλου. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στην προπόνηση που έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει ποτέ άλλον να προπονείται τόσο σκληρά και αυτό πρέπει να δείξουμε στη νέα γενιά. Γιατί τους δείχναμε τους αγώνες μόνο όταν άναβαν τα φώτα», κατέληξε. 

 

 

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News