ΠΑΟΚ Preseason: Ο Γιώργος Κούτσιας ήρθε, είδε, σκόραρε!

ΠΑΟΚ PRESESON: Ο ΠΑΟΚ κρατά το γκολ ψυχολογία που πέτυχε ο Γιώργος Κούτσιας στη νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης με 1-0

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Σταντάρ Λιέγης με 1-0, στο τελευταίο του φιλικό επι Ολλανδικού εδάφους, με σκόρερ τον Γιώργο Κούτσια.

Η αυλαία της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν έπεσε με το φιλικό με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη τη νίκη και το ιδανικό θα ήταν αυτή να ερχόταν και με γκολ του Γιώργου Κούτσια. Και, από αυτή την άποψη, όλα του πήγαν! Υπάρχουν βέβαια και άλλα πράγματα που καταγραφηκαν.

Ο Κούτσιας ανέβηκε άρον – άρον για να παίξει, και σκόραρε

Ο Γιώργος Κούτσιας ταξίδεψε άρον – άρον στην Ολλανδία το πρωί της περασμένης Παρασκευής και μέσα σε 24 ώρες έκανε μια προπόνηση, έπαιξε σε φιλικό και σκόραρε. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήγξεραν πως δεν θα έπρεπε να χάσουν ούτε μισή μέρα βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει και ο Γιώργος Κούτσιας, προπονήθηκε, έπαιξε και έκανε τη δουλειά του. Ένα γκολ ψυχολογίας για όλους. Τόσο για τον ίδιο τον Κούτσια που ξέρει το βάρος της κατάστασης και θέλει να το σηκώσει, όσο και για τους συμπαίκτες του, που τον είδαν οτι ήρθε κεφάτος.

Ο ΠΑΟΚ έχει ποιότητα και ταχύτητα

Σε ένα φιλικό που είχε την ιδιαίτερότητα να είναι το τελευταίο της 12ήμερης προετοιμασίας, και λίγο πριν το τελευταίο τριήμερο ρεπό πριν τον Σεπτέμβριο, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως διαθέτει ποιότητα και ταχύτητα σε πόδια και σε σκέψη. Στους Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα και Ντάντας, προστέθηκε ο Κούτσιας, με την επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά να έχει ένα σημείο αναφοράς, με τον 18χρονο φορ να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του σε μια ομάδα στην οποία μπήκε στο παρα ένα.

Ψάχνει συνοχή ενόψει Λέφσκι

Το στοιχείο που ο ΠΑΟΚ αναζητά, και πάνω σε αυτό θα γίνει η όποια δουλειά από την προσεχή Τετάρτη και μετά, δεν είναι άλλο από την συνοχή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και κάθε προπονητής στη θέση του, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, καλείται να καταήξει σε έναν κορμό και να του δώσει χρόνο στις προπονήσεις μέχρι το τελευταίο 10ήμερο του μήνα όταν και θα γίνουν οι αγώνες με αντίπαλο τη Λέφσκι.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News