Κριστιάνο Ρονάλντο: «Απαντάει» στις φήμες με... τα μπράτσα του και την καυτή Τζορτζίνα στη Μαγιόρκα

Ενόσω η εφημερίδα Τimes έριξε μια βόμβα-μεγατόνων, αναφέροντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει να φύγει σε περίπτωση που δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει να απολαμβάνει ανέμελος τις διακοπές του.

Το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να αποτελέσει ο CR7, που προς το παρόν παραμένει ανέμελος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΦΡΕΝΚΙ ΝΤΕ ΓΙΟΝΓΚ: Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου στο Μεξικό στην επιτυχημένη σύντροφό του

Ενόσω η εφημερίδα Τimes έριξε μια βόμβα-μεγατόνων, αναφέροντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αφήσει να φύγει σε περίπτωση που δεχτεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση, ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει να απολαμβάνει τις διακοπές του.

Συγκεκριμένα, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που ο CR7 επιδεικνύει τους μύες του στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων, αυτή τη φορά απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης στη Μαγιόρκα με την οικογένειά του σε υπερπολυτελές σκάφος αξίας 5,5 εκατομμυρίων λιρών, λίγο πριν επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους» για να ξεκινήσει την προκαθορισμένη προετοιμασία του στις 4 Ιουλίου.

Ξεκλέβοντας λοιπόν λίγο χρόνο από το απαιτητικό του πρόγραμμα, ο 37χρονος απαθανατίστηκε από παπαράτσι να δείχνει τα γυμνασμένα του μπράτσα στον μεγάλο του γιο, Κριστιάνο Junior, με τον οποίο και κολύμπησαν εξερευνώντας με μάσκες τον θαλάσσιο βυθό, ενώ «δάμασαν» και τα κύμματα με jet ski.

Μάλιστα, η οικογένεια του Ρονάλντο που ταξίδεψε στον εξωτικό προορισμό με το ιδιωτικό του τζετ G200 των 20 εκατ. λιρών, κατέλυσε σε μια πολυτελή βίλα στους πρόποδες του βουνού Tramuntana μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Φυσικά, όλα τα φώτα, τράβηξε η καυτή σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ με το χυμώδες της κορμί και το πράσινο μπικίνι της μόλις λίγες εβδομάδες αφότου γέννησε.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News