Άντρια Σκάλερ: Η παρουσιάστρια της Formula 1 και τι... παίζει με τον Φερνάντο Αλόνσο

Άντρια Σκάλερ: Η παρουσιάστρια της Formula 1 και τι… παίζει με τον Φερνάντο Αλόνσο. Lifestyle, gossip

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος, Άντρια Σκάλερ παρουσίασε την Formula 1 και το MotoGp και φήμες αναφέρουν πως απο τότε, ξεκίνησε να υπάρχει κάποιο φλέρτ με τον Φερνάντο Αλόνσο.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Αλόνσο ταξίδεψε με την Σκάλερ στην Αυστρία με ιδιωτικό τζετ και πάραλληλα ανέβαζαν κοινά story στο Instagram αφού πριν απο αυτό, έκαναν like ο ένας στον άλλον σε παλαιότερες δημοσιεύεσεις.

Η Σκάλερ πριν ασχοληθεί με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές, ξεκίνησε να δουλεύει στο χόκει πάγου και στο τένις. Κατάγεται από τη Στυρία και ο αθλητισμός ήταν πάντα το επίκεντρό της και έτσι κατάφερε να δουλέψει ως παρουσίαστρια αθλητικών ειδήσεων.

Τον Μάρτιο του 2013 ξεκίνησε ως παρουσιάστρια του προγράμματος «Servus am Morgen» στο ServusTV. Όμως, είχε αναφέρει πως ήθελε να δουλέψει στο τμήμα ντοκιμαντέρ. Για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αγώνες όπως η Formula 1, εργάστηκε στο Red Bull Ring στο Σπίλμπεργκ.

Μετά το σχολείο άρχισε να σπουδάζει μάρκετινγκ και αγγλικά στο Γκρατς. Ακολούθησε σπουδές αθλητικής δημοσιογραφίας στο Σάλτσμπουργκ. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την καριέρα της ως συντάκτρια. Μετά την αρχική εμπειρία ως συντονιστήστρια στην εκπομπή «Wien live», πήγε στο ServusTV το 2013.

Αργότερα, έκανε μεταδόσεις σημαντικών ζωντανών γεγονότων όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι. Από το 2015 συντόνισε το «Servus Hockey Night» και από το 2016 το παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλετών. Από το 2019 κάνει επίσης ρεπορτάζ για τα μεγάλα τουρνουά τένις του κόσμου.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News