ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ: Η λατρεία των οπαδών της Ίντερ, το... άκυρο στη Μίλαν και τα νεύρα για τη διαιτησία

Ο «Special One» έκλεψε την παράσταση στο Μιλάνο, παρά την οδυνηρή ήττα από τους «ροσονέρι», αποδεικνύοντας και πάλι πόσο ισχυρή προσωπικότητα έχει.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο βρέθηκε στο Μιλάνο για την αναμέτρηση της Ρόμα με τη Μίλαν και η ομάδα του υπέστη ήττα με 3-1 στο «Σαν Σίρο». Ωστόσο, η επίσκεψή του στην αγαπημένη του πόλη, έχει θετικό πρόσημο για τον Πορτογάλο προπονητή. Αρχικά, έλαβε τιμητική πλακέτα από τους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ, που δεν ξεχνούν ότι ο «Special One» τους οδήγησε στο αλησμόνητο «τρεμπλ» το 2010 και τον υποδέχτηκαν όπως τους αρμόζει.

«Στον Κύριο Ζοσέ Μουρίνιο. Η επαγγελματική σου καριέρα μπορεί να σε πάει οπουδήποτε αλλά είσαι και θα παραμείνεις ένας από εμάς», έγραφε χαρακτηριστικά η τιμητική πλακέτα που του πρόσφεραν. 

 Ακολούθησε ο αγώνας με τη Μίλαν, όπου και πάλι έδειξε γιατί θα είναι πάντα «Special One», όταν με ένα νεύμα του στους οπαδούς της Ρόμα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, τους έκανε να σταματήσουν να φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα κατά του άλλοτε παίκτη του, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News