ΑΕΚ - Νορντίν Αμραμπατ: «Ο Χαλίλχοτζιτς είναι εγωιστής και πεισματάρης»

ΑΕΚ – Νορντίν Αμραμπατ: «Ο Χαλίλχοτζιτς είναι εγωιστής και πεισματάρης, δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει»

Πέρα από τον ντόρο που προκάλεσε το σκέλος των δηλώσεών του που αφορούσαν το μέλλον του στην ΑΕΚ, ο Νορντίν Αμραμπατ «έκραξε» και τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Ο μεσοεπιθετικός της Ενωσης τον χαρακτήρισε εγωιστή και πεισματάρη με αποτέλεσμα να μην παίρνει το μέγιστο από τους διεθνείς, ενώ αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό πλάνο που εφαρμόζει.

«Δεν παίρνει τα μέγιστα από αυτήν την ομάδα λόγω του πείσματος και του τεράστιου εγωισμού του», είπε ο Άμραμπατ. «Πώς μπορείς να επιλέξεις μόνο έναν παίκτη από τους τέσσερις παρόντες στο υψηλότερο επίπεδο που είναι το Champions League; Δεν έχω ιδέα τι προσπαθεί να κάνει, αλλά προσωπικά κάνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που περιμένουν οι οπαδοί της μαροκινής ομάδας», ανέφερε ακόμη ο άσος της Ένωσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN.

«Για μια μικρή διαφωνία, γίνεται να μην επιλέξω τον Μαζραουί για δύο χρόνια; Είναι λογικό οι οπαδοί να φωνάζουν τα ονόματα αυτών των παικτών. Στα προκριματικά CAN έπαιζε με σύστημα 4-4-2, στο CAN έπαιζε με 4-3-3 και τώρα 5-3-2 έχοντας προπονηθεί μόνο δύο φορές με αυτό το σύστημα; Δεν υπάρχει αυτοματισμός, δεν υπάρχει τίποτα», κατέληξε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News