ΑΕΚ: Ατομικό ο Σιμόες, θεραπεία ο Τζαβέλλας, επιστροφή για τρεις
Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα για προπόνηση στα Σπάτα, ξεκινώντας την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Οι Σέρχιο Αραούχο, Νορντίν Αμραμπατ και Νταμιάν Λε Ταλέκ επανεντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και τέθηκαν στην διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το κυριακάτικο ματς.
Αντιθέτως, εκτός προπόνησης παραμένουν οι Αντρέ Σιμόες και Γιώργος Τζαβέλλας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εθνική Ελλάδος: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Τζαβέλλας
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον Πορτογάλο μέσο να ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, καθώς λόγω της επιβάρυνσης που υπάρχει στην ποδοκνημική του, αποφασίστηκε να πάει πιο συντηρητικά με θεραπείες και ενδυνάμωση ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας σήμερα έκανε θεραπεία και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις μετά το πρόβλημα στον μηρό που αποκόμισε κατά την παρουσία του στο Βουκουρέστι με την εθνική ομάδα.
Οι υπόλοιποι παίκτες –πλην διεθνών- προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18.00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Συνομιλία Παπαδημητρίου με Αμραμπατ πριν την προπόνηση
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ξεκίνησαν και επίσημα οι εργασίες κατασκευής του χλοοτάπητα στην «OPAP Arena»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
