ΑΕΚ: Γιατί ο Κονέ δείχνει να είναι πιο ανθεκτικός από τον Παπαδημητρίου

Ο εκτελεστικός και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχουν κριθεί από πολύ κόσμο και μεγάλη μερίδα του Τύπου ως μη κατάλληλοι για τα πόστα τους. Τι σκέφτεται όμως γι αυτό ο ίδιος ο Μελισσανίδης; Ο κήπος του παρασκηνίου αρχίζει να ανθίζει από σήμερα στο sportday.gr!

Οι μέρες περνούν αλλά ο θόρυβος γύρω από το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ έχει χαμηλώσει πλέον σημαντικά. Αν και πολλοί ήταν αυτοί που ανέμεναν και πίεζαν για κοσμογονικές αλλαγές σε καίρια πόστα που κατέχουν άνθρωποι οι οποίοι αποδείχθηκαν αναποτελεσματικοί, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του σε κανέναν. Ουδείς εντός της ΑΕΚ γνωρίζει αν θα προχωρήσει εν τέλει σε «ξήλωμα» προσώπων που κατέχουν καίρια πόστα ή αν θα πορευτεί με αυτούς και την επόμενη σεζόν.

Για την ακρίβεια, ούτε οι ίδιοι έχουν αυτή τη στιγμή σαφή εικόνα για το αν θα συνεχίσουν ή όχι, αν και ξέρουν ότι τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν θα πρέπει να δραστηριοποιούνται κανονικότατα στα καθήκοντά τους. Το να μην υπάρξει τελικά η παραμικρή αλλαγή δεν θα είναι κάτι που θα μας προκαλέσει έκπληξη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνηθίζει να στηρίζει πρόσωπα τα οποία πιστεύει, για οποιονδήποτε δικό του λόγο, ακόμα κι αν έχουν υποπέσει στα μεγαλύτερα σφάλματα, ενώ σπανίως προχωρά σε άμεσες καρατομήσεις.

Το αύριο της ΑΕΚ και η αινιγματική στάση Μελισσανίδη

Είναι ομολογουμένως αινιγματική η στάση του αλλά από τον τρόπο με τον οποίον «καίγονται» σιγά-σιγά κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ντέμη Νικολαΐδη, είναι εύκολο να οδηγηθεί κάποιος στο συμπέρασμα ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν σκοπεύει να τα φέρει όλα τούμπα στο αρχηγείο του Αμαρουσίου και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Την πιο αιχμηρή κριτική από τον Τύπο έχουν δεχθεί ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ. Αν κάποιος πάντως φαίνεται να είναι περισσότερο ανθεκτικός στο ρόλο του μέσα στην ομάδα, αυτός είναι ο δεύτερος καθώς ο Μελισσανίδης θεωρεί ότι έχει δουλέψει σκληρά για την ομάδα αλλά και για την προσωπική βελτίωση του, σε ένα ρόλο που ανέλαβε δίχως να γνωρίζει το παραμικρό γύρω από αυτόν, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Αντιθέτως δεν ακούγονται και τόσα κολακευτικά σχόλια, εντός και πέριξ της ομάδας, για τον πρώην παράγοντα της Ξάνθης. Δίχως αυτό να σημαίνει ότι έχει αποφασιστεί η αποχώρησή του, αν εν τέλει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ αποφάσισε ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ένας από τους δύο, τότε σίγουρα αυτός δεν θα είναι ο Κονέ.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News