ΑΕΚ: Γίνεται 100άρης ο Σέρχιο Αραούχο

ΑΕΚ: Ο Σέρχιο Αραούχο στην αυριανή αναμέτρηση της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναμένεται να συμπληρώσει 100 συμμετοχές με τα κιτρινόμαυρα

Πριν από περίπου πέντε χρόνια ο Σέρχιο Αραούχο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός επιθετικός, με το νούμερο 11 στην πλάτη, είχε κάνει το ντεμπούτο του την 1η Φεβρουαρίου του 2017 σε μια αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο.

Τότε η Ενωση είχε κερδίσει εύκολα με 6-0 με τον Αραούχο να πετυχαίνει τα πρώτα του δύο γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» και να ακούει για πρώτη φορά το όνομα του από την κερκίδα.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του Αραούχο με την ΑΕΚ και από τότε δημιουργήθηκε μια σχέση αγάπης και λατρείας που ήταν αρκετή για να τον αναγκάσει να κάνει άλλες τρεις φορές το δρομολόγιο Κανάριες Νήσοι-Αθήνα, μέχρις ότου στεριώσει οριστικά το περασμένο καλοκαίρι, όταν και υπέγραψε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Στις 6 Φεβρουαρίου του 2022 η Ενωση θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Σμύρνης σε ματς για την 22η αγωνιστική της Super League με τον «Τσίνο» (αν αγωνιστεί) να συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τα «κιτρινόμαυρα».

Στις τέσσερις θητείες που έχει συνολικά ο Αραούχο στην ΑΕΚ και στις 99 μέχρι στιγμής συμμετοχές του, μετρά 34 γκολ και 15 ασίστ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News