ΑΕΚ: Με Γιαννίκη η προπόνηση - Αναμονή για τις αποφάσεις του Μελισσανίδη
ΑΕΚ: Με Γιαννίκη η προπόνηση – Αναμονή για τις αποφάσεις του Μελισσανίδη σχετικά με το μέλλον του Ελληνα τεχνικού
Μία μέρα μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και 48 ώρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ προπονήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Αργύρη Γιαννίκη.
Κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει διάθεση για άμεσες αλλαγές στους «κιτρινόμαυρους». Τουλάχιστον ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, καθώς το λογικό και αναμενόμενο θα ήταν αν υπήρχε διάθεση αλλαγής του Γιαννίκη, αυτή να γινόταν χθες αμέσως μετά το «ναυάγιο» στην Λεωφόρο και σήμερα να βρίσκεται άλλος προπονητής στα Σπάτα.
Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση ακόμη από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το θέμα προπονητή. Και δεν αποκλείεται να δούμε και παραμονή του Γιαννίκη στα προσεχή παιχνίδια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Ο κόσμος της «Ένωσης» δεν έχει μάθει να τον κοροϊδεύουν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Σκορποχώρι που διαχειρίζεται ο μαθητευόμενος μάγος που επέλεξαν
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αργύρης Γιαννίκης: «Συγγνώμη στον κόσμο της ΑΕΚ…»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
