AEK: Ο Άμραμπατ είναι ήδη εκτός ομάδας - Οι ευθύνες που καταλογίζει ο Μελισσανίδης

Οι περιπέτειες του Μαροκινού μεσοεπιθετικού Νορντίν Αμραμπατ στην Ελλάδα, έχει πολλές διαφορετικές πτυχές και κάμποσα επεισόδια τα οποία δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Όχι απαραίτητα κάτι το εξεζητημένο και τρομερά ενοχλητικό, αλλά σίγουρα και καταστάσεις οι οποίες έχουν ενοχλήσει τον οργανισμό με τελευταία εξ αυτών τη δημόσια τοποθέτησή του, σύμφωνα με την οποία θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ωστόσο μέχρι να συμβεί αυτό και παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την ΠΑΕ η τελευταία «παρεξήγηση» αποτελεί παρελθόν, υπάρχουν και αγώνες μπροστά πολύ απαιτητικά ματς για την ΑΕΚ με τον Μαροκινό να αποτελεί μία από τις πολύ βασικές μονάδες της φέτος. Πώς αλήθεια θα διαχειριστεί τώρα ο υπηρεσιακός τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος έναν παίκτη που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να είναι πλέον στην ΑΕΚ και που προφανώς παραμένει σε αυτήν ως το τέλος της σεζόν γιατί δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο;

Οσο σωστός επαγγελματίας και αν είναι ο Αμραμπατ, κάτι το οποίο ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, το μυαλό του πλέον δεν είναι 100% στην ομάδα. Και δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αν η αγωνιστική παρουσία του δεν είναι καλή στα πολύ κρίσιμα ματς που η «Ενωση» έχει να δώσει την προσπάθειά της να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ευλόγως θα προκαλέσει μουρμούρα και κάποιοι θα σπεύσουν να τον κακοχαρακτηρίσουν αφού έχει δώσει τέτοια δικαιώματα.

Υπάρχει όμως εδώ και ένα ερώτημα: ήξεραν όντως την ΑΕΚ από τον περασμένο Γενάρη ότι σκοπεύει να φύγει το ερχόμενο καλοκαίρι; Διότι στην επίμαχη συνέντευξη που παραχώρησε, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής είπε εκτός των άλλων πως είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας από το ξεκίνημα του τρέχοντος έτους. Άρα αν λέει την αλήθεια, δεν έπεσαν και τόσο από τα σύννεφα στην ΠΑΕ με τη δημόσια τοποθέτησή του…

Δεν τον χειρίστηκαν σωστά

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι για το θέμα του Αμραμπατ, εκφράστηκε μεγάλη ενόχληση από τα υψηλότερα κλιμάκια της ΠΑΕ και συγκεκριμένα από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος συνειδητοποίησε -για πολλοστή φορά- ότι υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία υπολειτουργούν εντός της ομάδας. Φαίνεται λοιπόν εύλογο και λογικό το να «χρεώνει» ο επικεφαλής της διοικητικής κατάστασης στην ΑΕΚ με ευθύνες τους δύο διευθυντές και συγκεκριμένα τον τεχνικό Παναγιώτη Κονέ και τον εκτελεστικό Γιάννη Παπαδημητρίου, επειδή φτάσαμε στο σημείο να εξωτερικεύει ένας ποδοσφαιριστής διάθεση φυγής από την ομάδα, εν καιρώ πολύ δύσκολων και κρίσιμων αγώνων.

Από τους ανθρώπους που κατέχουν καίρια πόστα περιμένεις να προλαβαίνουν αυτές τις καταστάσειςν να τις διαβάζουν έγκαιρα με την εμπειρία τους και να μην επιτρέπουν τη διόγκωσή τους. Ακούγεται ακόμα και ότι ο Μαροκινός δεν είχε πάρει καν άδεια για να δώσει αυτή τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ολλανδικό τηλεοπτικό σταθμό. Και αυτό από μόνο του δείχνει ότι βάζει τον εαυτό του πάνω από το club.

Και για να συμβαίνει κάτι τέτοιο, μάλλον θα πρέπει να έχει πάρει και τον αέρα όλων εντός της ομάδας. Γίνεται λοιπόν να μην έχουν ευθύνες, όταν συμβαίνουν τέτοια ενοχλητικά πράγματα, οι άνθρωποι πού έχουν τους πλέον υπεύθυνους ρόλους και καλούνται να μεριμνούν για την ομόνοια και την την ομαδικότητα εντός των ορίων του club; Προφανώς και δε γίνεται…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News