ΑΕΚ: Ο γρίφος... Μισελέν και η κρίσιμη συνάντηση με τον Αλμέιδα

ΑΕΚ: Ο γρίφος… Μισελέν και η κρίσιμη συνάντηση με τον Αλμέιδα | Super League

Οι γρίφοι που έχει να λύσει ο Ματίας Αλμέιδα και αφορούν το υλικό που παρέλαβε, είναι ουκ ολίγοι. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, είναι και ιδιαίτερα περίπλοκοι. Όπως για παράδειγμα η υπόθεση του Κλεμάν Μισελέν.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ, είναι από τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΑΕΚ, για το μέλλον του οποίου ουδείς μπορεί βάλει το χέρι του στην φωτιά. Ωστόσο προφανώς είναι ένα θέμα κομβικό, που πρέπει να λυθεί άμεσα. Αφενός για λόγους αγωνιστικούς, καθότι αποτελεί μια από τις δυο επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας και αφετέρου για λόγους πρακτικούς καθώς έχει συμβόλαιο και μάλιστα όχι από τα χαμηλά. 

Ο Αλμέιδα θεωρεί ότι τον Μισελέν τον… πήρε η μπάλα της κακής ΑΕΚ

Το πρώτο ερώτημα είναι αν ο Γάλλος μπακ καλύπτει αυτό που θέλει να έχει ο Αλμέιδα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει περάσει από μικροσκόπιο όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Τους έχει “μελετήσει” και έχει ξεκάθαρη εικόνα για κάθε έναν ξεχωριστά. Φυσικά και για τον Μισελέν. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο Αλμέιδα δεν έχει σχηματίσει αρνητική άποψη για τις ικανότητες του Μισελέν. Και περισσότερο θεωρεί πως τον Γάλλο μπακ τον πήρε η… μπάλα της συνολικά κάκιστης κατάστασης ολόκληρης της ομάδας την περυσινή σεζόν. 

Το δεύτερο ερώτημα είναι το πως ο Μισελέν βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως από τον Γενάρη και μετά, με την διαχείριση που έκανε ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Γάλλος μπακ άρχισε να αισθάνεται ξένο σώμα. Και κάπως έτσι κύλησαν τα πράγματα ακόμα και μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ακόμα και στα πλέι οφ, που πλέον Γιαννίκης δεν υπήρχε, ο Μισελέν έδειχνε άδειος ψυχολογικά και όχι σε κατάσταση να βοηθήσει την ομάδα. Επομένως έχει σημασία το πως βλέπει και ο Γάλλος, το μέλλον του στην ΑΕΚ. 

Δεδομένα θα υπάρξει μια συζήτηση ανάμεσα στον Αλμέιδα και τον Μισελέν. Και ίσως εκεί βρεθεί και η λύση στον… γρίφο για το μέλλον του παίκτη. Φυσικά και στο τραπέζι υπάρχει πάντα και το γεγονός πως ο Γάλλος έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2025. Επίσης μπαίνει στο τραπέζι και η έντονη φημολογία, πως γαλλικές ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον Μισελέν. Πάντως σε κάθε περίπτωση, ο Αλμέιδα θα ήθελε να δώσει λύση στο θέμα του Μισελέν, πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News