ΑΕΚ: Οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την Super League και η νίκη φαντάζει αυτοσκοπός για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Η πίεση είναι μεγάλη και η ανάγκη για το τρίποντο ακόμα μεγαλύτερη, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Η Ενωση δεν υπολογίζει στον Αραούχο, τον Στάνκοβιτς και τον Γαλανόπουλο που δεν έχουν αποθεραπευτεί ακόμη για διάφορους λόγους, όπως και στον τιμωρημένο Σιμόες. Οπότε ο Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του απόψε, καθώς αναμένεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τόσο τον Ογκνιεν Βράνιες, όσο και τον Γεβγέν Σάκχοφ που είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ στα Ιωάννινα στο α’ γύρο.

Ο Γιαννίκης αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα με τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τον Βράνιες με τον Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας, Σιμάνσκι και Σάκχοφ στον άξονα, τον Γκαρσία δεξιά, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Αμραμπατ πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Ο Γκαρσία δεν έκανε δύο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα και γενικότερα δεν έβγαλε προπόνηση στο 100%. Υπάρχουν φόβοι στην ΑΕΚ ότι το σφίξιμο στο δικέφαλο, μπορεί να εξελιχθεί σε θλάση. Αν τελικά ο Γκαρσία μείνει στον πάγκο (δεν έχει πολλές πιθανότητες), τότε θα μπει 10αρι ο Μάνταλος και δεξιά ο Αμραμπατ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News