ΑΕΚ: Περιορισμένος μεν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, αλλά τον Γκατσίνοβιτς, αυτός τον φέρνει

Με τόσα νέα πρόσωπα σε ρόλους πολύ κομβικούς για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ΑΕΚ, ο μέχρι πρότινος «κουμανταδόρος» των πάντων στο Μαρούσι, Γιάννης Παπαδόπουλος, έχει πλέον περιορισμένο ρόλο στις αποφάσεις για παίκτες. Άλλωστε πλέον μπροστά του βρίσκονται οι Ράντεκ Κουχάρσκι, Μπρούνο Άλβες κι ασφαλώς ο Ματίας Αλμέιδα που έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Ωστόσο εκεί που μπορεί να φανεί πραγματικά χρήσιμος και δίχως πια να μπλέκεται με το να προτείνει παίκτες ή να αποφασίζει ο ίδιος για προσθήκες, θα το κάνει. Έτσι λοιπόν, στην υπόθεση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έχει σαφέστατη συμβολή καθώς ήταν αυτός που τη χειριζόταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τελικά δεν ευδοκίμησε για την Ένωση.

Η στενή σχέση του Παπαδόπουλου με τον μάνατζερ των Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς

Ο Παπαδόπουλος έχει αναπτύξει εξαιρετική σχέση με τον ατζέντη του Στίβεν Τσούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς. Δεν είναι τυχαίο ότι φωτογραφήθηκαν οι τρεις τους σε εστιατόριο της Γλυφάδας όταν έπεσαν οι υπογραφές για την αγορά του Ελβετού από την Άιντραχτ Φρακφούρτης. Ο ίδιος ήταν επίσης που προσπαθούσε πριν από 6 μήνες να πείσει τους Παπαδημητρίου και Κονέ για την απόκτηση του Γκατσίνοβιτς, όταν εν τέλει ο διεθνής Σέρβος πήγε στον Παναθηναϊκό.

Όταν λοιπόν ο Ματίας Αλμέιδα άναψε το πράσινο φως για την προσθήκη του Σέρβου στο ρόστερ της ΑΕΚ, τότε ήταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος ο άνθρωπος που δούλεψε αυτή την ιστορία για να οδηγηθεί εκεί που βρίσκεται σήμερα. Δηλαδή σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και σε διαπραγματεύσεις με τη Χόφενχαϊμ για την αγορά του, με τους δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε deal, καθώς αμφότερες το επιθυμούν.

Για τον Γκατσίνοβιτς, ασφαλώς, στην ΑΕΚ απέκτησαν ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για την απόκτησή του και μαζί επιπλέον σιγουριά ότι είναι παίκτης που θα μπορεί να συμβάλει στην ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας, παρακολουθώντας τα εν Ελλάδι πεπραγμένα του με τη φανέλα του ΠΑΟ. Και φυσικά, μόνον όταν ο Αργεντινός τεχνικός συναίνεσε στην απόκτησή του, έγινε η κίνηση για την αγορά του. 

Ωστόσο, επί της ουσίας, το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι από τον περασμένο Γενάρη, με πρωταγωνιστή στις επαφές τον Παπαδόπουλο. Για να λέμε και τα καλά της παρουσίας του…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News