ΑΕΚ: «Τρέχει» για τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Αραούχο

Η ΑΕΚ έχει αφήσει πίσω της τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα κι από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία για το κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Super League.
Σήμερα η ομάδα έχει ρεπό και αύριο επιστρέφει στα Σπάτα για απογευματινή (18:00) προπόνηση, με την ελπίδα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και ο Σέρχιο Αραούχο.
Ο Αργεντίνος επιθετικός ακολούθησε και χθες (21/2) ατομικό πρόγραμμα, όμως αισθάνεται καλύτερα και όλα δείχνουν πως από αύριο θα μπει σε κανονική ροή προπονήσεων.
Η συμμετοχή του Αραούχο είναι κομβική καθώς μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, την Τετάρτη στις 20:30.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Επίσημη διαμαρτυρία σε Κλάτενμπεργκ για την διαιτησία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό οι Αραούχο και Στάνκοβιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Sold out σε χρόνο ρεκόρ η δεύτερη παρτίδα της επετειακής φανέλας - Σύντομα η τρίτη
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι τρέχει με Κωστούλα και Φιορεντίνα και πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να δώσει η ιταλική ομάδα
- Ολυμπιακός: Η μόνη αλήθεια για τον Ελ Καμπί!
- Champions League: Μεγάλες προκρίσεις για Ιντερ και Αρσεναλ
- Πετρούσεφ: Ανοιχτός για παραμονή στον Ερυθρό Αστέρα - Η ατάκα για το μέλλον του