Βασίλης Δημητριάδης: «Στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν ότι είδαν το όπλο του Σαββίδη»

Βασίλης Δημητριάδης: «Στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ είπαν ότι είδαν το όπλο του Σαββίδη, δημιουργήθηκε ένταση μετά το ακυρωμένο γκολ του ΠΑΟΚ»

Μετά από πολλές αναβολές, ξεκίνησε η δίκη του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε εισβάλει στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, τον Μάρτιο του 2018 στην Τούμπα.

Πρώτος ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα ο γενικός αρχηγός της Ένωσης, Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος είπε ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν ήταν ένα απλό παιχνίδι, αλλά ήταν το ματς που θα έκρινε το πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε, υπήρχε η ένταση που υπάρχει στα ντέρμπι, μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν έγινε τίποτα, μέχρι που στο 89ο λεπτό «έγινε η φάση με το αμφισβητούμενο γκολ».

Η κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη

«Δημιουργήθηκε ένταση. Αρχικά διαμαρτυρηθήκαμε εμείς, στη συνέχεια όταν ακυρώθηκε το γκολ, ο ΠΑΟΚ», είπε και αναφερόμενος στις δικές του ενέργειες, πρόσθεσε ότι προσπάθησε να ενεργήσει πυροσβεστικά, να κατευνάσει τα πνεύματα.

Αναφερόμενος στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη, ο μάρτυρας κατέθεσε τα εξής: «Υπήρχε ένταση και μπήκε. Ήταν 2-3 άνθρωποι μαζί του, προσπάθησε να φτάσει στον διαιτητή, είπαν κάτι κι έφυγαν. Είπε κάτι και σε μένα, αλλά σε ήπιο ύφος, δεν με απείλησε».

Για το όπλο που κατηγορείται ότι έφερε πάνω του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ είπε ότι δεν το παρατήρησε, καθώς φορούσε μπουφάν. «Δεν αντιλήφθηκα το όπλο, δεν αισθάνθηκα φόβο. Στα αποδυτήρια που επιστρέψαμε, οι παίκτες είπαν ότι το είδαν, αλλά σε επίπεδο “είδαμε, ακούσαμε”, κάποιοι δεν ήταν σίγουροι. Υπήρχε περισσότερο ανησυχία για την τύχη του (ακυρωθέντος) γκολ», σημείωσε.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News