ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: «Πρώτα φταίω εγώ και μετά εσείς - Έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα»

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αναλαμβάνοντας και τις δικές του ευθύνες

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε σήμερα η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης βρέθηκε στα Σπάτα και μίλησε στους ποδοσφαιριστές αμέσως μετά τη κοπή της πίτας.

Ολη η διαδικασία έγινε υπό βαρύ κλίμα, λόγω των πρόσφατων αποτυχημένων αποτελεσμάτων, ενώ συμμετείχαν μόνο οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και κανείς άλλος.

Η ομιλία του Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης σε ήπιους τόνους είπε προς τους ποδοσφαιριστές:

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι. 

Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος. Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας.

Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Εχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος.

Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση!»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News